O noso local

O Café Bar Imperial é un dos establecementos máis antigos da cidade de Negreira e leva en funcionamento durante máis de trinta anos. O noso bar caracterízase por ser un punto de encontro e un lugar emblemático onde moitos veciños adoitan reunirse, así como tamén visitantes e peregrinos que están atraídos polas nosas terras. Ofrecemos unha ampla gama de viños de calidade, tanto galegos como do resto do país, un ambiente familiar e variedade de tapas para satisfacer o apetito dos nosos clientes. Todos os días, desde as 11 da mañá ata o mediodía, tamén ofrecemos un pincho da nosa pataca con cada bebida e totalmente gratuíto. Os domingos, con todo, damos aos nosos clientes unha tapa de "Callos de Pili", a nosa gran especialidade.

Temos unha gran terraza ao aire libre, con área cuberta, no acceso ao bar da praza do Concello, ideal para gozar de comidas ao aire libre no centro de Negreira.

Estamos abertos sete días á semana. De luns a venres, de 09:30 a.m. a 16:00 e de 19:00 a 0:00 p.m. Os sábados abrimos ás 7:00 p.m. ás 0:00 p.m. Os domingos, de 9:30 a.m. a 3:00 a.m. e de 7:00 a.m. a 0:00 p.m.

Temos unha zona de restaurante especializada en comida caseira, de feito sempre creemos na cociña tradicional e na excelente calidade da nosa materia prima, apostando especialmente polos produtos locais e de estación. Organizamos as comidas por encargo e temos un variado e económico menú do día que se ofrece de luns a venres de 1:00 a.m. a 4:00 a.m. e de 7:00 a.m. a 10:00 a.m. por noite.

Dependendo do día, os nosos menús constan de 4 ou 5 pratos de primeira elección e outros 4 ou 5 pratos de segundo. Logo podes ter sobremesa ou café, que pode ser unha sobremesa caseira, unha froita, un vaso de xeado, un iogur ou un flan. Todo isto acompañado de pan e unha bebida. Tamén ofrecemos o noso menú diario e unha ampla variedade de bocadillos, racións e tortillas para levar. Neste sentido, apréciase que o cliente traia o seu propio recipiente para facer o menor dano ao medio ambiente. No caso de grandes grupos prégase reservar previamente, en beneficio dos clientes e os noso propio, porque nos permite unha mellor organización.

Abrimos a nosa cociña de luns a venres de 13:00  a 16:00  e de 19:00  a 23:00 ampliando ata as 23:30 os venres. Sábados, domingos e festivos de 19:00 a 23:30.